Byggfirma i Sandviken och Hofors

Vi hjälper till med allt inom bygg

Här på Charlies Bygg & Allservice, så hjälper vi alla kunder som är intresserade och i behov av hjälp av en kunnig, erfaren och prisvänlig byggfirma i Sandviken och Hofors. Man kan få hjälp med det mesta inom bygg och snickeri, men vår främsta kunskap ligger inom altanbyggen och byggen av uterum. Andra typer av tjänster som kan vara aktuella är takarbeten, renoveringar och nybyggnationer.

Är detta någonting för dig?

Om du är intresserad av vår firma och möjligheten att kunna njuta av sommaren på en härlig altan eller ett fantastisk uterum, så kan du höra av dig till oss på Charlies Bygg & Allservice, som mer än gärna hjälper dig att åstadkomma detta. Alla uppdrag som genomförs av Charlies Bygg & Allservice, utformas efter dina behov, förutsättningar och önskemål. Det är väldigt viktigt att alla som anlitar oss verkligen blir helt nöjda. Vi vill att du skall bli helt nöjd med såväl arbete som med kundservice. Du kan kontakta oss via telefon, via e-post och med hjälp av det formulär som du finner litet högre upp på sidan. Vi ser verkligen fram emot att kunna höra av dig, så att vi kan hjälpa dig med ditt bygge.

Använd dig av ROT-avdraget

Charlies Bygg & Allservice är en firma som både kan anlitas av privatpersoner och företag. Om du är en privatperson finns även möjligheten att nyttja det så kallade ROT-avdraget. Detta ger i skrivande stund rätt att som privatperson dra av 30 procent av arbetskostnaden vid anlitandet av en byggfirma som vår. Om du är intresserad av mer information om ROT-avdraget, så kan vår byggfirma hjälpa dig. Du hälsas än en gång varmt välkommen till Charlies Bygg & Allservice, en byggfirma för dig i Sandviken och Hofors.