Renovering i Borlänge, Falun och Storvik

Tjänster

Charlies Bygg & Allservice är ett relativt nystartat företag som erbjuder tjänster inom bygg och renovering i Borlänge, Falun och Storvik med omnejd. Jag jobbar alltid med främsta fokus på dig som kund samt med målsättningen att uppnå dina idéer och önskemål med bygget. Genom att föra ett nära samarbete genom hela arbetsprocessen ökar chanserna för kvalitativa resultat som går hand i hand med det resultat du föreställt dig.

Jag jobbar framförallt med byggen av altaner och uterum samt renovering i Falun, Storvik och Borlänge med omnejd. Vill du få hjälp med något annat går det självklart att fixa. Det är bara att ringa så pratar vi igenom projektet och kommer fram till de bästa lösningarna för dig och din fastighet.

Nedan finner du de tjänster jag oftast utför:

  • Renovering
  • Bygge av altaner
  • Bygge av uterum

Jag jobbar även som underentreprenör för Verkviken AB, ett företag som i sin tur är återförsäljare för Expodul som har ett fantastiskt stort utbud av snygga uterym. Vill du veta mer om vad de har att erbjuda kan du besöka dem viadenna länken.

Professionell renovering i  Falun, Storvik och Borlänge med omnejd

Charlies Bygg & Allservice är tillgängliga för dig som befinner dig i Borlänge, Storvik och Falun med omnejd. Jag hjälper både privatpersoner och företagare i området.

Har du funderingar kring mig, mitt företag Charlies Bygg & Allservice eller mina renoveringstjänst är du välkommen att kontaktamig via kontaktforumläret högst upp på sidan. Du kan även ringa för snabba svar på dina frågor.

Välkommen!